måndag 10 februari 2020

Grönpeppar, saltinlagd och vacuum-förpackad

Vill du ta dina måltider till nya nivåer?

Pepparn som växer i Kampot i Sydostra Kambodja är ofta nämnd som världens bästa. Tack vare de unika förhållandena i jorden där pepparn växer som ger den dess unika karaktär så är det den enda pepparn i världen som har lyckats erhålla skyddad geografisk beteckning likt Parma och Gorgonzola.

Som boende i Kampot i Kambodja kan jag erbjuda den färskaste grönpepparn som vid beställning preserveras genom saltinläggning med halvsalt utvunnet i Kampot och vacu umförpackat i påsar om 100g direkt från plantaget i Kambodja till Sverige. Med inläggningen har varan ett hyllliv på ca 1år och då påsarna är separata behöver du inte vara rädd att inte hinna förbruka allt innan det blir dåligt men den går även bra att frysa för längre hållbarhet.

Pepparn passar till all slags matlagning men är även väldigt god att äta direkt som den är ur en liten skål vid sidan om ett glas vin/öl/ost/charkbricka.

Plantaget drivs av en Skottisk/Kambodjansk familj som även producerar för varumärken som vunnit över en handfull priser för sin exeptionella peppar i Great taste awards.

Bättre eller färskare peppar får man inte tag på.

1kg = 650kr + frakt.

Leverans 7-14 dagar. +150kr leverans 4-5 dagar.

Betalning via Paypal/Swish/Kontoöverföring.

Vänligen kontakta mig på albinbror@gmail.com för att lägga en order.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar